De ultieme gids voor de beste keukenmachines en kookaccessoires van 2022

Of we nu een gepassioneerde hobbykok zijn of gewoon van het gemak van koken genieten, we kunnen er allemaal over eens dat de juiste keukenmachine en kookaccessoires een wereld van verschil kunnen maken. Met zoveel keuzes op de markt kan het kiezen van de juiste apparatuur echter overweldigend zijn. Daarom presenteren we hier de ultieme gids voor de beste keukenmachines en kookaccessoires van 2022.

Beginnen we met keukenmachines. Op de top van de lijst staat ongetwijfeld de KitchenAid Artisan, een gevierd model vanwege zijn hoge vermogen en veelzijdigheid. Deze keukenmachine kan moeiteloos mengen, kloppen, hakken en roeren, en wordt geleverd met verschillende opzetstukken waarmee je taken als het maken van deeg of het raspen van groenten eenvoudig kunt uitvoeren.

Een andere uitmuntende keuze is de Magimix 4200 XL. Dit is een multifunctionele keukenmachine die bekend staat om zijn robuuste en duurzame ontwerp, maar ook om zijn vermogen om in een handomdraai een breed scala aan ingrediënten te verwerken.

Voor zij die op zoek zijn naar een economische, maar functionele optie, is er de Philips Viva Collection HR7510/10. Deze compacte keukenmachine biedt vele functies tegen een betaalbare prijs.

Wat kookaccessoires betreft, zijn er ook talrijke must-haves. Kwaliteitsvolle messen zijn een must en de Wusthof Classic Ikon messenset is een hoog aangeschreven keuze. Ze zijn scherp, duurzaam en comfortabel om te gebruiken.

Een andere essentiële toevoeging aan je keuken is een goede koekenpan. De Le Creuset Les Forgées koekenpan is een uitstekende keuze voor haar duurzaamheid, warmteverdeling en antiaanbaklaag.

Benoemenswaardig zijn ook de Joseph Joseph Index snijplankenset, die gekleurde snijplanken bevat voor verschillende voedselgroepen om kruisbesmetting te voorkomen, en de eersteklas keukenschaar van Zwilling voor alle snijbehoeften.

Vergeet ook niet de Instant Pot Duo 7-in-1 slowcooker, een multifunctionele kookpot met een verscheidenheid aan kookinstellingen om maaltijden te bereiden met een druk op de knop.

In deze gids zijn slechts enkele van de beste keukenmachines en kookaccessoires van 2022 belicht, maar de keuze hangt uiteindelijk af van je persoonlijke behoeften en voorkeuren. Wat echter zeker is, is dat deze apparaten en accessoires zijn ontworpen om het leven in de keuken gemakkelijker en genoeglijker te maken.